Home Blikveld Blikveld zaterdag 8 februari 2020

Blikveld zaterdag 8 februari 2020

Gastvrouw: Rona Pietersen.
Techniek en muziek: Ludo Servais.
Presentatie: Ans de Man en Berry van de Water.

10.05 uur     
Carnaval begint in Vught traditiegetrouw met Ouverturelure. Dus ook dit jaar. Op vrijdag 21 februari start het feestgedruis met zang, dans, sketches en natuurlijk gezellige muziek. De Speeldoos zal waarschijnlijk schudden op haar sterke fundamenten. Joop Meijs komt vertellen wat er allemaal staat te gebeuren.

10.25 uur
’t Lantaerntje is het dorpsblad voor Cromvoirt en de Distelberg. Sinds mei 1985 wordt het boekje huis aan huis bezorgd. Naast enkele vaste rubrieken en schrijvers, is er plaats voor nieuws van iedereen die iets te vertellen heeft. Willa van Pinxteren is een van de vrijwilligers die er voor zorgt dat het blad 11 keer per jaar door de brievenbus glijdt.

10.45 uur
De nationale voorleeswedstrijd is bedoeld om het lezen in de groepen 7 en 8 van het basisonderwijs te bevorderen. Er zijn allerlei wedstrijden, die beginnen op school en eindigen met een landelijke finale. Natuurlijk doen we in Vught ook mee. Debby van Gemert weet er het fijne van.

11.05 uur     
Het begint een beetje op een ‘continuing story of’ te lijken. Het wil maar niet ‘opschieten’ met de Speeldoos. Worden onze gemeenteraadsleden er niet moe van? We vragen het aan Gemma Wiegant (D66), Eddie van Doorn (GB) en Ton van der Vossen (PvdA/GL).

11.25 uur     
‘Gewoon Samen’ is een initiatief voor iedereen die het leuk vindt om anderen te ontmoeten. Er is een ontmoetingsavond, een filmavond en er kan gewandeld worden. Marianne Bax (de coördinator activiteiten en vrijwilligers bij ABZ) weet waarom het nodig is dat dit allemaal georganiseerd wordt.

11.45 uur     
Twee weken geleden stond trainer John Laponder met zijn team fier op een tweede plek. Helaas is het eerste elftal van Zwaluw V.F.C. daarna ‘iets naar onderen gezakt’. Toch lijken zij bezig aan een goed seizoen.  Wat zijn de verwachtingen van de ervaren trainer die een tijdje geleden zijn contract verlengde?

11.55 uur
Afkondiging: Blikveld is een NOVO3-programma van Erik Overman, Peter Corvers, Ans de Man en Berry van de Water. De muziek en de techniek werden vandaag verzorgd door de onovertroffen Ludo Servais. De gastvrouw was Rona Pietersen. Dit programma kunt u ‘terugluisteren’ via de website www.NOVO3.nl.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in