Home Blikveld Blikveld zaterdag 28 december 2019

Blikveld zaterdag 28 december 2019

Presentatie in handen  van Berry v.d. Water en Ans de man

We kijken in de eindejaarsuitzending van Blikveld met 4 gasten terug op het afgelopen jaar. Natuurlijk proberen we ook al een beetje vooruit te kijken naar 2020.

10.00 uur Ger Maas is de voorzitter van Samen Voor Vught. Hij is zo langzamerhand specialist aan het worden inzake ‘het spoor’ en de N65. Zijn we het afgelopen jaar ‘iets opgeschoten’ met betrekking tot deze grote projecten? Hoe ziet hij zijn eigen rol daarin?

10.30 uur Martin de Laat is de aanvoerder en aanvalsleider van Zwaluw V.F.C. Hij wil ook nog wel eens een doelpuntje scoren. Wat is hem uit 2019 allemaal bijgebleven? Het gaat nu goed met de Vughtse derdeklasser, blijft dat zo in 2020?

11.00 uur De Vughtse wethouder Toine van der Ven was de laatste 12 maanden vaak in het nieuws. Hij had het niet altijd makkelijk. Heeft hij toch een positief gevoel aan 2019 overgehouden? En wat staat er voor het komende jaar op zijn programma?

11.30 uur Radiomaker Marcel van den Heuvel stond mede aan de wieg van de nieuwe omroep NOVO3. Hoe heeft hij de situatie rond de lokale omroepen beleefd? Hoe ziet volgens Marcel het medialandschap van de toekomst eruit? Alleen nog maar via Internet of blijven kabel en ether belangrijk?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in