Home Algemeen Blikveld, zaterdag 19 oktober 2019

Blikveld, zaterdag 19 oktober 2019


Elke zaterdag kunt u luisteren naar Blikveld. Blikveld is een NOVO3-programma van Erik Overman, Peter Corvers en Berry van de Water. Luister tussen 10:00-12:00 uur naar Blikveld.

Overzicht:
10:10 uur: Vanaf 1 januari 2021 sluit Helvoirt zich aan bij de gemeente Vught. Om deze gebeurtenis luister bij te zetten, is het initiatief genomen om een glossy uit te brengen. Jan van Balkom komt uitleg geven.

10:25 uur: Op zaterdag 26 oktober viert Vught 75 jaar vrijheid. Het centrum staat dan bol van de activiteiten. We spreken met organisatoren Yolanda van de Berg en Angèle van de Water het programma door.

10:40 uur: Een aantal cultuur-enthousiaste Vughtenaren vinden dat professionele podiumkunsten een integraal onderdeel van het aanbod van de Speeldoos moet vormen. Teun Wezelenburg en Jo van Dinther komen de groep vertegenwoordigen.

11:05 uur: Wethouder Guus van Woesik is druk bezig met alle ontwikkelingen rond de N65 en het spoor. We nemen met hem de tussenstand op.

11:25 uur: Sharon Verhoeven gaat volgend weekend het Vughts duurrecord biljarten aanvallen. Maar liefst 43 uren aaneengesloten biljarten. We zijn benieuwd hoe ze zich op deze megaprestatie heeft voorbereid. In de studio Mario Gevers. Sharon is helaas verhinderd.

11:40 uur: De Cromvoirtse Fanfare bestaat 55 jaar en dit wordt volgende week groots gevierd in een feesttent in de Sint Lambertusstraat. Ronnie van den Hurk en Marjon Schouten komen vertellen wat er allemaal op stapel staat.

Dit programma kunt u vanaf maandag ‘terugluisteren’ via de website www.novo3.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in