Home Blikveld Blikveld zaterdag 15 februari 2020

Blikveld zaterdag 15 februari 2020

Gastvrouw: Rona Pietersen.
Techniek en muziek: Ralph van Dongen.
Presentatie: Erik Overman en Berry van de Water.

10.05 uur
Op 27 februari wordt de tweede TRY OUT georganiseerd. Jongeren uit groep 7 en 8 van de basisschool en de 1e en de 2e klas van het middelbaar onderwijs kunnen meedoen aan allerlei workshops.
4 Meiden vonden het de eerste keer zo gezellig dat ze nu meehelpen bij de organisatie. Puck, Mirte, Roos en Amber zijn samen met Mike Wiersema van MOVE bij ons in de studio om te vertellen wat er allemaal op stapel staat.

10.25 uur
BSV is een belangenvereniging voor senioren in Vught. Zij komen, daar waar nodig, op voor de belangen van inwoners die ouder zijn dan 55 jaar. Ook organiseert de vereniging, die zo’n 400 leden heeft, allerlei activiteiten. Het bestuur van de BSV zoekt versterking en secretaris Hans van Overdijk komt uitleggen wat de bedoeling is.

10.45 uur
De Vughtse voorleeskampioen 2020 is bekend: Jona Lens. Hij zit op De Lichtstraat en heeft voorgelezen uit het boek Dr. Proktors Teletijdtobbe van Jo Nesbo. Leesconsulente Debby van Gemert komt met hem mee om samen terug te kijken op de spannende wedstrijd.

Zicht op Nicolaaskerk te Helvoirt

11.05 uur
Afgelopen woensdag waren de Vughtse raadsleden uitgenodigd om te komen praten met de raadsleden uit het dorp Helvoirt. Ook was er de mogelijkheid om met vertegenwoordigers van verenigingen te praten. Eric Dammingh was als raadsgriffier van de gemeente Haaren betrokken bij het evenement. Hoe kijkt hij op deze avond terug?11.25 uur
Afgelopen week werd er een druk bezochte bewonersbijeenkomst in Cromvoirt georganiseerd. Zwaargewicht Onno Hoes was zelfs bereid gevonden de avond te leiden. De bewoners zijn ontevreden over de verkeersveiligheid en in een uitgevoerde enquête kwamen nog meer klachten naar boven. Wethouder Toine van der Ven beloofde ermee aan de slag te gaan. Waarmee precies?

11.45 uur
Nog 1 week en dan is het zo ver. Dan barst het Feest der Feesten weer los. We zijn benieuwd of Prins Alfredo XX (Erwin van Sterkenburg) en zijn adjudant Bart Raymakers zich op dit jubileumjaar speciaal voorbereid hebben.

11.55 uur

Afkondiging: Blikveld is een NOVO3-programma van Erik Overman, Peter Corvers, Ans de Man en Berry van de Water. De muziek en de techniek werden vandaag verzorgd door de onovertroffen Ralph van Dongen. De gastvrouw was Rona Pietersen. Dit programma kunt u ‘terugluisteren’ via de website www.NOVO3.nl

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in