Home Blikveld Blikveld zaterdag 11 januari 2020

Blikveld zaterdag 11 januari 2020

Gastvrouw: Wilna van der Heijden
Techniek en muziek: Maurice van der Vliet
Presentatie: Erik Overman en Berry van de Water

10.05 uur     
Er wordt al een tijdje naar de dorpsdichter van Vught gezocht. In mei moet de uiteindelijke verkiezing plaats vinden. Tot nu toe hebben zich zes deelnemers aangemeld. Dat mogen er best nog wat meer worden. Vooral vrouwelijke inschrijvingen zijn van harte welkom. Misschien kan mede-organisator Louis Wetzer enkele talenten over de streep trekken?

10.25 uur
In de lente van dit jaar openen Randy Bouwer en Lars Albers restaurant Vigor in villa Bleijenburg. Het is het eerste ‘eigen restaurant’ van het duo in het 17e-eeuwse rijksmonument in het centrum van Vught. Ze hebben grootse plannen met onder andere een centrale bar, een open keuken en misschien wel een terras. Hier willen we natuurlijk meer van weten!

10.45 uur
Volgend jaar is het 100 jaren geleden dat schilder Charles Grips is overleden. Hij heeft, bijvoorbeeld, alle schilderijen in de Petrus vervaardigd. Er worden voorbereidingen getroffen voor het maken van een documentaire, een boek en een expositie. Jan Hogema komt uitleggen wat er allemaal staat te gebeuren.

11.05 uur     
Wethouder Saskia Heijboer heeft de VMO, zorg, welzijn en gezondheid in haar portefeuille. Er is veel te doen over allerlei vormen van zorg. Bijvoorbeeld wachttijden in de Jeugdzorg, een toename van de Ouderenzorg en steeds meer aandacht voor de Mantelzorg. En wat te denken van de wijkGGD-ers? Genoeg om over te praten dus.

11.25 uur     
Gecontracteerde artiest heeft zich wegens ziekte zojuist afgemeld. Onderhandelingen met andere toppers lopen nog.

11.45 uur     
Van Abba tot Zappa en van Hazes tot Rammstein, live concertbeelden op het witte doek. Aanstaande vrijdag kun je in de Speeldoos kiezen uit een playlist met ruim 500 videoclips. Paul van Amelsfoort weet er alles over vertellen.

11.55 uur     
Afkondiging: Blikveld is een NOVO3-programma van Erik Overman, Peter Corvers, Ans de Man en Berry van de Water. De muziek en de techniek werden vandaag verzorgd door de onovertroffen Maurice van der Vliet. De gastvrouw was Wilna van der Heijden. Dit programma kunt u ‘terugluisteren’ via de website www.NOVO3.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in