Home Blikveld Blikveld, zaterdag 9 november van 10:00-12:00 uur

Blikveld, zaterdag 9 november van 10:00-12:00 uur

Elke zaterdag kunt u luisteren naar Blikveld. Blikveld is een NOVO3-programma van Erik Overman, Peter Corvers en Berry van de Water. Luister tussen 10:00-12:00 uur naar Blikveld.

10.05 uur: Michel Versteeg heeft deze week de rol van fractievoorzitter van Gemeentebelangen op zich genomen. Gaat er nu iets veranderen in de Vughtse politiek?

10.25 uur: Onlangs is de ‘signalenkaart armoede’ gepresenteerd. Vooral bedoelt om armoede bij kinderen in beeld te krijgen. Ellen Huinink weet er alles van. Zij is in Vught de coördinator van kinderen in armoede.

10.45 uur: Er wordt gezocht naar de eerste officiële ‘Dorpsdichter van Vught’. Die zou gedichten over Vught en alles wat er gebeurt moeten gaan schrijven. Louis Wetzer komt, waarschijnlijk in dichtvorm, vertellen wat de bedoeling is.

11.05 uur: De Vughtse begroting blijft onderwerp van gesprek. De reserves zijn aangesproken, de oppositie is kritisch en had veel vragen. We gaan hierover in gesprek met Mark du Maine (VVD) en Rutger Jans (CDA).

11.25 uur: Onlangs is de vereniging ‘Vught participeert’ opgericht. Initiatiefnemers Maaike Dautzenberg en Philip Helmer van de bewonersgroep Helvoirtseweg komen uitleggen wat ze van plan zijn.

11.45 uur: Volgend weekend komt de goedheiligman met de trein aan in Nederland. Hoe wordt Sinterklaas dit jaar ontvangen in Vught? We vragen het aan Darja Boers, zij is de voorzitter van het organisatiecomité.

Blikveld is te beluisteren via https://www.novo3.nl/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in