Home Blikveld Blikveld, zaterdag 4 januari 2020

Blikveld, zaterdag 4 januari 2020

Elke zaterdag kunt u luisteren naar Blikveld. Blikveld is een NOVO3-radioprogramma van Ans de Man, Erik Overman, Peter Corvers en Berry van de Water. Luister tussen 10:00-12:00 uur naar Blikveld via https://www.novo3.nl/radio-livestream/.

10.06 uur: Prins Hendrik sloot het voorbije jaar af met de traditionele Kangoeroeloop. Hoe kijkt de club terug op 2019? En wat verwacht PH van dit nieuwe jaar, niet alleen in sportief opzicht. Aan tafel: Rien van Haperen, voorzitter PH. 

10.25 uur: 2019 was in tal van opzichten voor Vught een turbulent jaar, denk aan de ontwikkelingen rondom de N65 en het plan voor verharding van de Jagersboschlaan. Hoe kijkt de Vughtse Natuur- en Milieustichting terug op het voorbije jaar. En wat worden belangrijke zaken op het gebied van natuur en milieu? Aan tafel: Johan Smeulders, voorzitter NMV.  

10.45 uur: Inmiddels bezochten 200.000 bezoekers DePetrus sinds dat nieuwe ontmoetingscentrum in 2018 de deuren opende. De vele activiteiten dragen zeker bij aan dat hoge bezoekersaantal, zoals de tentoonstelling over de laatste oorlogsmaanden in september en oktober. Ook dit jaar staat er in DePetrus weer van alles te gebeuren, vooral op cultureel gebied. Een terug- en vooruitblik met Henk Smeets, voorzitter Vughts Museum. 

Tweede uur:

11.05 uur: Met burgemeester Roderick van de Mortel kijken we terug op 2019 en vooruit dit nieuwe jaar in. Wat waren voor de burgemeester de mooiste of belangrijkste gebeurtenissen van dit voorbije jaar? En wat verwacht hij van 2020?

11.40 uur: De Vereniging 55+ is met zo’n 600 leden de grootste vereniging van Helvoirt. Hoe belangrijk is deze seniorenclub voor het dorp en wat doet deze vereniging zoal? Aan tafel: Peer van Hoof, voorzitter Vereniging 55+.  

Presentatie van deze zaterdag: Ans de Man & Peter Corvers
Techniek: Ralph van Dongen en gastvrouw: Rona Pietersen.  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in