Home Blikveld Blikveld, zaterdag 16 november van 10:00-12:00 uur

Blikveld, zaterdag 16 november van 10:00-12:00 uur

Elke zaterdag kunt u luisteren naar Blikveld. Blikveld is een NOVO3-radioprogramma van Ans de Man, Erik Overman, Peter Corvers en Berry van de Water. Luister tussen 10:00-12:00 uur naar Blikveld via https://www.novo3.nl/radio-livestream/

10.10 uur: Pietertjespad
Zondag 24 november kan iedereen in Vught het Pietertjespad ontdekken. Met vijftien opdrachten biedt de drie kilometer lange herfstwandeling twee uur speurplezier voor jong en oud. Gast: Marianne van de Heuvel

10.30 uur: Geheugencafé
Het Geheugencafé sluit op woensdag 20 november het eerste seizoen af met een de aansprekende toneelvoorstelling ‘Smeltend IJS’. Met Fred de Man kijken we terug op dit eerste seizoen van het Geheugencafé in De Petrus.

10.45 uur: MariTon Vught
Stichting Mariton stelt voedselpakketten samen voor minima door het ruilen van kleding en allerlei andere huishoudelijke spullen. Maar de stichting doet nog veel meer. Dat vertelt Marion de Koning.

Na het landelijk nieuws in het tweede uur

11.09 uur: Agenda Fietsersbond Vught
Wat is de agenda van de Fietsersbond Vught voor de komende tijd. Welke belangen voor fietsers komen in het gedrang, zoals bij de Jagersboschlaan, de snelfietsroute langs de N65 en de omleiding bij de Kampdijklaan. En zijn de problemen voor fietsers opgelost met het plan voor de turborotonde met twee fietsbruggen bij hotel Vught.
Gast: Jan-Willem Hommes, Fietsersbond Vught

11.20 uur: IJzeren Man
De extreem lage waterstand van de IJzeren Man heeft gevolgen voor onder meer de gebruikers, Watersportvereniging de IJzeren Man en de Dommelbaarzen.                Gasten: Wim Nootebaart, voorzitter commissie waterkwaliteit WIJM en Harrie Stasse, coördinator open water van de Dommelbaarzen.

11.45 uur: Sport dit weekend
Met eindredacteur Sport Ger Postuma blikken we vooruit naar de sport van dit weekend.

Dit programma kunt u vanaf maandag ‘terugluisteren’ via website https://www.novo3.nl/

Presentatie: Ans de Man en Berry van de Water
Techniek en muziek: Maurice van de Vliet
Gastvrouw: Rona Pietersen

1 REACTIE

  1. Hallo
    terug luisteren Blikveld 16 Nov gaat niet ,9Nov nog wel er is geen link met de 16de
    Good Vibrations ging wel ,wel een link.
    Gijs

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in