Home Blikveld Blikveld terugluisteren, zaterdag 23 november 2019 (1e uur)

Blikveld terugluisteren, zaterdag 23 november 2019 (1e uur)

Beluister hieronder de interviews en de uitzending van het eerste uur terug

De stikstofcrisis veroorzaakt ook voor Vught problemen. Zo ligt de procedure rondom de N65 voorlopig stil totdat er meer duidelijkheid is over de mogelijke schade aan natuur. Voor boerenbedrijven stelt de provincie strengere eisen dan andere provincies. We spraken met Statenlid PvdA en woordvoerder landbouw, economie en energie Martijn De Kort. Beluister hier het interview met Martijn

In Vught hebben ongeveer 3.000 inwoners moeite met taal, rekenen of digitale vaardigheden,waardoor mensen een achterstand oplopen in de samenleving. Het Taalhuis in Vught is een samenwerking tussen verschillende organisaties die basisvaardigheden van volwassenen wil verbeteren. We spraken met Gwendolyn Wolfs.
Op de plek van de Gogelstraat in Vught komt een woonzorgvoorziening met negentien kamers voor ouderen met een intensieve zorgbehoefte en twee aanleunwoningen voor echtparen die lichtere zorg nodig hebben. Het gebouwencomplex dat nu op die plek staat word gesloopt. We spraken met wethouder Peter Pennings.

Uitzending Blikveld, zaterdag 23 november 2019 het eerste uur incl muziek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in