Home Radio Aflevering Wat Een Weekend! zaterdag 9 januari 2021

Aflevering Wat Een Weekend! zaterdag 9 januari 2021

Wat een week, wat een weekie … soms zoek je naar nieuws, soms weet je niet waar je het moet zoeken. Van de wereldproblematiek tot de Dorpspraat, van de trappen van het Capitool tot die van het Vughtse Witte Huis, het was een gekkenhuis de afgelopen week. En dan is het zaterdag, 12.00 uur, wat een weekend!

Want wat doe je nou met je boom als er een kluit aan zit? Leg jij ‘m ook op de stoep? En die bladblazer dan met z’n hoge CO2-uitstoot en de blaadjes #laatzeliggen? Tijd om hovenier Marc van der Bruggen van Hoveniersbedrijf Bas van der Bruggen te bellen, want wij weten het niet meer. In het eerste uur hadden we hem dan eindelijk aan de lijn.

En ben jij nog steeds stapelgek? Op je partner? Op elkaar? Sharon Overweg weet waar je het moet zoeken, als je het kwijt bent, het gevoel en de intimiteit. Ben jij, namens een goede vriend, ook benieuwd? Luister dan in het tweede uur naar ‘de Vughtse All-you-need-is-love’.

Luister hier naar het eerste uur van Wat Een Weekend! op zaterdag 9 januari
Luister hier naar het tweede uur van Wat Een Weekend! op zaterdag 9 januari

Wat Een Weekend! is een programma van Marcel van den Heuvel en sidekick Gerard Postema.

Aanstaande zaterdag tussen 12.00 – 14.00 uur weer een nieuwe aflevering van Wat Een Weekend! via de radio livestream van NOVO3.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in