Home Radio Aflevering Wat Een Weekend! zaterdag 8 augustus 2020

Aflevering Wat Een Weekend! zaterdag 8 augustus 2020

Wat doe je op de warmste 8 augustus ever? Liggen aan het strand van de IJzeren Man, duiken van de plank, hangen in het klimbos, poedelen op een opblaasbedje? Lamballen in een zwembadje in de achtertuin? Uurtje zingen onder een koude douche? Boodschappen doen bij Jumbo met airconditioning? Je verstoppen in de vriezer bij Albert Heijn en tegen de vakkenvuller zeggen dat je de rakketjes niet kunt vinden? Heerlijk terrassen onder een grote parasol bij Oud Zuid met een groot Belgisch witbiertje? Wijnen in Frankrijk? Nee, niets van dat … Gewoon lekker radiomaken met m’n maatje Gerard, in 35C in de stu-stu-studio 1 van NOVO3 aan het Marktveld. Onder het platte dak dus slappe klets gegarandeerd. En een leuke gast in het eerste uur. Dat moet je horen 🙂 Maar wa is ut heet, wa is ut heet …

In het eerste uur belden we met de directeur van de IJzeren Man, de place-to-be op zo’n dag; Rob van de Velde. Hoe gaat het in het Benidorm van Brabant? Volle bak? Wat is de watertemperatuur? We vragen ‘m het hemd van het lijf, het is toch veel te warm!

Luister hier het eerste uur van Wat Een Weekend! van zaterdag 8 augustus terug.
Luister hier het tweede uur van Wat Een Weekend! van zaterdag 8 augustus terug.

Aanstaande zaterdag tussen 14.00 – 16.00 uur weer een nieuwe aflevering van Wat Een Weekend! via de radio livestream van NOVO3.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in