Home Radio Aflevering Wat Een Weekend! zaterdag 6 juni 2020

Aflevering Wat Een Weekend! zaterdag 6 juni 2020

244
0

Ontelbare liedjes zijn er over het fenomeen ‘weekend’ gemaakt. Het wekelijkse rustpunt in ons drukke bestaan. Altijd zo weer voorbij ook, maar voordat je het weet staat ie weer voor de deur. En wat doe je dan halverwege? Op zaterdag om 14.00 uur? Nog een keer naar de stort? De auto is wel erg vies, de koelkast is leeg, nog een cadeautje kopen voor de buurvrouw die morgen jarig is? Laat even de boel de boel, leef het leven, zet een bakkie, pak een blikje, een kleine snack of een koekje erbij. Wij zorgen voor klets, lekkere muziek en gezellig gasten!

In het eerste uur: de familie Paashuis, een familie van kermisondernemers in de breedste zin van het woord (vierde en vijfde generatie) en is wijd en zijd bekend met diverse attracties, van draaimolens tot oliebollenkramen, van snoepkramen tot … het Fruit en ijs Paradijs, Moleneindplein Vught. Een nieuw idee en sinds een paar weken te bewonderen en vooral van te genieten! Een goede reden om in het eerste uur eens te bellen met de heer Paashuis.

In het tweede uur was het weer eens tijd om te bellen met de vriend-van-de-show, spraakwaterval, ton-prater, ouwehoer, muziekkenner, lopende-kennisbank, wat-een-spreker-is-die-man en gewoon een gezellige vent: Ton de Kort! Wat ie te vertellen had? Niet op te schrijven, dat moet je horen 🙂

Luister hier het eerste uur van Wat Een Weekend! van zaterdag 6 juni terug.
Luister hier het tweede uur van Wat Een Weekend! van zaterdag 6 juni terug.

Aanstaande zaterdag tussen 14.00 – 16.00 uur weer een nieuwe aflevering van Wat Een Weekend! via de radio livestream van NOVO3.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in