Home Radio Aflevering Wat Een Weekend! zaterdag 4 juli 2020

Aflevering Wat Een Weekend! zaterdag 4 juli 2020

Het is alweer juli, wat vliegt de tijd he? Al 3,5 maand leven we met corona, is ons leven anders, anders dan voorheen. En voor altijd veranderd. Wat een gek idee, ik kan er maar niet aan wennen en heb weemoed naar de tijd zonder. Maar de vakantie is in zicht en langzaam kan er weer wat meer. Ga jij nog op pad? Of blijf je thuis? Één troost; wij draaien zo’n beetje de hele zomer door. Dan blijft er in ieder geval nog iets hetzelfde; kletsen, praten, de lekkerste muziek en de leukste gasten. Wat een weekend!

Deze aflevering hadden wij een gast (in het 1e uur), Liedeke Floris. Advocaat, mediator en overlegscheidingsadvocaat en MEGA fan van Prince Rogers Nelson, oftewel Prince! His Royal Badness is alweer 4 jaar niet meer onder ons en speelt nu de sterren van de hemel, voor de sterren van de hemel. Maar hij leeft nog volop voort, voor de fans en door zijn muziek. Liedeke vertelt er vol passie over!

Luister hier het eerste uur van Wat Een Weekend! van zaterdag 4 juli terug.
Luister hier het tweede uur van Wat Een Weekend! van zaterdag 4 juli terug.

Aanstaande zaterdag tussen 14.00 – 16.00 uur weer een nieuwe aflevering van Wat Een Weekend! via de radio livestream van NOVO3.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in