Home Radio Aflevering Wat Een Weekend! zaterdag 30 mei 2020

Aflevering Wat Een Weekend! zaterdag 30 mei 2020

186
0

Heel voorzichtig komt alles weer op gang. Na de jeugd op de basisscholen en sportverenigingen, de tandzorg, fysiotherapeuten, kapsalons, nagelstylisten, etc., mag de horeca vanaf 1 juni weer open. Wel volgens de RIVM regels, dat is logisch.

Wat een (Pinkster)weekend! Ook op anderhalve meter presenteerde Marcel en side-kick Gerard weer een gloednieuwe aflevering. Lekkere platen, de (on)nodige klets, een serieuze noot en gezellige gasten.

Jeroen van der Put van Golfclub Vught loopt weer zijn rondje. Ook op de 9-holes short-golf-baan op Sportpark Bergenshuizen zijn duidelijke afspraken gemaakt wat al wel of nog beslist niet mag. Maar het balletje rolt weer, of vliegt, wordt gechipt of geput en het liefst in de hole. Jeroen vertelt er in het eerste uur over, enthousiast en uiteraard volgens de etiquette.

Willem van der Heijden, eigenaar van Grand café Beleef! staat te popelen om weer te beginnen. Het restaurant kookte de afgelopen corona-weken vele, lekkere thuis-diners, maar nu gaat het weer om het echie! Willem restyle-de erop los en nam nu ook de tijd om te vernieuwen; het interieur, het terras, de kaart en zelfs het servies. Dat belooft veel goeds en lekkers! Willem was het tweede uur onze culinaire gast, met een bakkie in de hand liep het water bij ons al in de mond.

Luister hier het eerste uur van Wat Een Weekend! van zaterdag 30 mei terug.
Luister hier het tweede uur van Wat Een Weekend! van zaterdag 30 mei terug.

Aanstaande zaterdag tussen 14.00 – 16.00 uur weer een nieuwe aflevering van Wat Een Weekend! via de radio livestream van NOVO3.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in