Home Radio Aflevering Wat Een Weekend! zaterdag 27 juni 2020

Aflevering Wat Een Weekend! zaterdag 27 juni 2020

Poe poe, de hitte zit er voorlopig op! Althans, buiten. Maar … normale temperaturen voor de tijd van het jaar 🙂 In de studio is het nog steeds benauwd, een dikke 25C, dus we laten de boel even goed doorwaaien. Het waren twee tochtige uurtjes met Gerard en Marcel, de heet-hoofdjes van NOVO3. Naast de lekkerste muziek, de (on)gebruikelijke klets, hadden ze weer twee interessante, leuke, beweeglijke en muzikale gasten.

In het eerste uur Tom Jacobs. Deze beweegagoog van Vughterstede vertelt over de eerste Vughtse beweegroute. Wat is het? Waar vind je het? En wat zijn de plannen? Tom vertelt er vol passie over en natuurlijk is dit wel aan vakbroeder Gerard besteed.

In het tweede uur verwelkomen wij Flemming Viguurs (FLEMMING). De Vughtse sing- en songwriter en frontman van de band Baby Blue, heeft afgelopen zaterdag 20 juni meegedaan aan de actie ‘Groene Engel’; een prachtig concert in Cultuurpodium Groene Engel in Oss. Hoe ging het? Hoe gaat het überhaupt met hem en wat zijn de plannen voor de nabije toekomst? Flemming vertelt en zingt.

Luister hier het eerste uur van Wat Een Weekend! van zaterdag 27 juni terug.
Luister hier het tweede uur van Wat Een Weekend! van zaterdag 27 juni terug.

Aanstaande zaterdag tussen 14.00 – 16.00 uur weer een nieuwe aflevering van Wat Een Weekend! via de radio livestream van NOVO3.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in