Home Radio Aflevering Wat Een Weekend! zaterdag 23 mei 2020

Aflevering Wat Een Weekend! zaterdag 23 mei 2020

139
0

Wat kunnen we ervan zeggen? Het is weer zaterdag, weer een week geleden, ja een week De Groot, daar zijn ze weer, Gerard en Marcel in Wat Een Weekend! Met de lekkerste platen en de leukste gasten en de nodige klets.

Uwe Kalms, biersommelier van Uthoka Brouwstudio heeft ook nu weer een bijzonder biertje gemaakt; de Oud Zuid Quadrupel! Deze klassieke Quadrupel is een echte krachtpatser. Gebrouwen om Café Oud Zuid te steunen tijdens de coronacrisis. Een zwaar bier voor zware tijden. Uwe vertelt het verhaal achter het speciale biertje.

In het 2e uur was Jos van Schijndel van Atletiekvereniging Prins Hendrik te gast. Traditioneel vinden op Hemelvaartsdag de Harry Schulting Games plaats op de prachtige atletiekbaan van PH. Het deelnemersveld is ieder jaar van nationale topklasse en niet meer op de atletiekagenda we te denken. Maar helaas nu wel, dit jaar. Maar de organisatie is niet voor een gat te vangen en organiseerde de Harry Schulting Sport-Quiz! Jos vertelt erover.

Luister hier het eerste uur van Wat Een Weekend! van zaterdag 23 mei terug.
Luister hier het tweede uur van Wat Een Weekend! van zaterdag 23 mei terug.

Aanstaande zaterdag tussen 14.00 – 16.00 uur weer een nieuwe aflevering van Wat Een Weekend! via de radio livestream van NOVO3.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in