Home Radio Aflevering Wat Een Weekend! zaterdag 2 mei 2020

Aflevering Wat Een Weekend! zaterdag 2 mei 2020

153
2

En toen was het mei, de maand van de vogels en het ei, herdenken en bevrijding … maar voorlopig zitten we nog gevangen in het corona-web, waar is de uitgang? En wat doe je dan? Je zet ‘m weer aan, die radio-stream van NOVO3, op zaterdag van 14 tot 16 uur. Gerard en Marcel, even wat anders 🙂

We mochten de volgende gasten aan de telefoon verwelkomen; in het 1e uur Jan van der Els, Jèntje bij De Kleinkeinder. Ze namen in 2015 afscheid maar zijn in de corona-tijd wekelijks weer succesvol op de ‘buis’ bij Theater aan de Parade Deelt! – het virtuele podium van Theater aan de Parade met iedere dag een andere online voorstelling. Hoe bevalt het Jèntje? Smaakt het naar meer?

In het 2e uur Jacques Noyons, componist, muzikaal leider en samen met Mary-Ann Schonk docent bij Onze Musical (musicals voor kinderen vanaf groep 4 van de basisschool tot en met groep 8). Hoe gaan zij om met de corona maatregelen? Starten zij binnenkort ook weer op? Hoe gaan ze dan verder? We vroegen het Jacques.

Luister hier het eerste uur van Wat Een Weekend! van zaterdag 2 mei terug.
Luister hier het tweede uur van Wat Een Weekend! van zaterdag 2 mei terug.

Aanstaande zaterdag tussen 14.00 – 16.00 uur weer een nieuwe aflevering van Wat Een Weekend! via de radio livestream van NOVO3.

2 REACTIES

  1. Amicaal, Complimenten voor de alleszins sfeervolle en indrukwekkend stille beelden van de kransleggingen hedenochtend. Ook een grote waardering voor de kransleggers: devoot, gepast en gepassioneerd. Trots op VUGHT.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in