Home Radio Aflevering Wat Een Weekend! zaterdag 2 januari 2021

Aflevering Wat Een Weekend! zaterdag 2 januari 2021

En ineens is het 2021. Het jaar dat we afscheid nemen van corona, biertjes drinken op het terras, vieren alsof we een jaar niet gefeest hebben, elkaar een hernia knuffelen, we weer in de file staan, onze tenen minder lang zijn, de elbow bump weer een vette kus wordt en het nieuwe normaal het nieuwe nieuwe normaal wordt. Wat is het dan toch fijn dat je weet dat ze er zijn, Gerard en Marcel, gewoon op de radio, met of zonder kapje, klets, melk of mayo, maar gewoon iedere zaterdagmiddag op NOVO3 of wanneer je ze maar wil naluisteren.

Het eerste uur was Bas van Noort onze gast. Bas van biercafé Oud Zuid. Over het Oud Hollands Ganzenbordspel “Op weg naar Oud Zuid”, dat zij gemaakt hebben en dat te koop is om het café in deze corona-tijd financieel te ondersteunen.

Het tweede uur belden wij met Wim Akkermans. Wim loopt en sport al z’n hele leven fanatiek en alweer 10 jaar bij zijn eigen Wim Akkermans Loopschool. Hoe is het zo gelopen en wat zijn zijn loopplannen?

Luister hier naar het eerste uur Wat Een Weekend! van zaterdag 2 januari 2020.
Luister hier naar het tweede uur Wat Een Weekend! van zaterdag 2 januari 2020.

Vanaf zaterdag 9 januari 2021 kan je Wat Een Weekend! beluisteren van 12.00 – 14.00 uur (i.p.v. 14.00 – 16.00 uur) via de radio livestream van NOVO3.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in