Home Radio Aflevering Wat Een Weekend! zaterdag 16 mei 2020

Aflevering Wat Een Weekend! zaterdag 16 mei 2020

Als je al scrollend op je telefoon de foto’s van vóór maart bekijkt dan lijkt het al zó lang geleden, dat je bij elkaar zat, op feestjes, verjaardagen, carnaval, een concert … Dat was toen toch heel normaal. Maar nu voelt het als heel bijzonder. Is het de laatste keer, dat het zo kon? Komt er een ‘nieuw normaal’? Wat is het dan fijn iedere zaterdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur nog steeds het ‘oude normaal’ te horen. Al wat oud en heel normaal. Gewoon, Gerard en Marcel, met koffie en klets, alsof je oma het gebloemde trommeltje opent, heerlijk! Knuffelen en snoepen.

Ook het songfestival ging dus niet door, want op de dag (vandaag) van de eigenlijke finale in Ahoy Rotterdam, bellen wij in het 1e uur met Marie-Louise Broess. Zij zou Delegation Host voor Ierland zijn en hen twee weken lang begeleiden door haar eigen songfestival sprookje en droom. Hoe ervaart zij het? Volgend jaar een nieuwe kans?

In het 2e uur was Roel van den Eijnde de gast, freelance copywriter en columnist bij NOVO3. Roel schreef weer een leuke column over versteende tuinen op deze website van NOVO3. Hij ligt het prikkende stukje nog eens toe en we vragen hem en passant ook over zijn liefde voor Andalusië.

Luister hier het eerste uur van Wat Een Weekend! van zaterdag 16 mei terug.
Luister hier het tweede uur van Wat Een Weekend! van zaterdag 16 mei terug.

Aanstaande zaterdag tussen 14.00 – 16.00 uur weer een nieuwe aflevering van Wat Een Weekend! via de radio livestream van NOVO3.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in