Home Radio Aflevering Wat Een Weekend! zaterdag 15 augustus 2020

Aflevering Wat Een Weekend! zaterdag 15 augustus 2020

Na regen kwam dan gelukkig toch de zonneschijn. En hoe! Pfffff! Alsof we aan de Middellandse in plaats van aan de Noord Zee wonen. Maar dan plots begint het gerommel en hoor ik Gerard Cox alweer zijn stem smeren; ‘t is weer voorbij … Maar corona blijft nog even, is wars van de jaargetijden of onze planning. Voorzichtigheid blijft dus geboden, met of zonder app, maar gewoon met gezond verstand. Zoekend naar een weg en naar nieuwe mogelijkheden.

Zoals ook bij Jeugd Aktief! De kindervakantieweek in Vught. Niet in het Stadhouderspark, niet in het geel, groen, blauw, rood en zwart, maar online. Het verhaal van ‘De bende van de zwarte lotus’ gaat gewoon door, een tosti kan je zelfs bestellen en de vlaggen hangen uit. Bram Bollen vertelt hoe. En wat. Enthousiast en bevlogen, zoals al die vele vrijwilligers van het mooiste kinderfeest van het jaar. Wil je weten of dat het waar is? Of een gerucht? Beluisteren hem in het eerste uur. Het tweede uur was eigenlijk nóg leuker 🙂 Wat een weekend!

Luister hier het eerste uur van Wat Een Weekend! van zaterdag 15 augustus terug.
Luister hier het tweede uur van Wat Een Weekend! van zaterdag 15 augustus terug.

Aanstaande zaterdag tussen 14.00 – 16.00 uur weer een nieuwe aflevering van Wat Een Weekend! via de radio livestream van NOVO3.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in