Home Radio Aflevering Wat Een Weekend! zaterdag 13 juni 2020

Aflevering Wat Een Weekend! zaterdag 13 juni 2020

Wat doe jij deze zomer? Sla je ‘m over, de vakantie? Of ga je in eigen land, naar zee en graaf je je eigen kuil, naast die Duitse? Of zullen de toeristen omgekeerd ook ons land mijden? Hoe dan ook, zomer wordt het, de temperatuur stijgt, de lucht is blauw, het is weer weekend. De twee NOVO3 zonnetjes stralen weer 2 uur lang 🙂 en ook de 2 leuke gasten tussen 14.00 en 16.00 uur.

In het eerste uur: Yolanda van den Bersselaar. Druk doende met het inrichten van haar pop-up store in het Marktveld, naast de Etos. Zolang er niet gesloopt wordt mag zij daar de bloemetjes binnenzetten. Als bloemist/stylist werkt ze al jaren achter de schermen maar nu opent ze haar eigen bloemenzaak op vrijdag 19 juni. Ze kan niet wachten om de bezoekers te verblijden met mooie, kleurrijke, creatieve bossen bloemen! Luister zelf.

In het tweede uur aandacht voor voetbal, voor het eerste van Zwaluw VFC en voor de trainer John Laponder. De voormalig voetballer van FC Den Bosch en FC Eindhoven heeft veel zin in het nieuwe seizoen. De spelers lopen te trappelen en trainen er alweer flink op los. Met een mooie brede selectie zijn de verwachtingen hoog gespannen. John blikt trots al vooruit.

Luister hier het eerste uur van Wat Een Weekend! van zaterdag 13 juni terug.
Luister hier het tweede uur van Wat Een Weekend! van zaterdag 13 juni terug.

Aanstaande zaterdag tussen 14.00 – 16.00 uur weer een nieuwe aflevering van Wat Een Weekend! via de radio livestream van NOVO3.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in