Home Natuur & milieu Ophalen snoeihout op 11 april

Ophalen snoeihout op 11 april

De gemeente Vught tracht zoveel mogelijk de burger bewust te maken van het inzamelen van afval. U wordt wederom in de gelegenheid gesteld het overtollig hout uit uw tuin aan te bieden. Het zogenaamde snoeihout wordt bij u gratis opgehaald op zaterdag 11 april aanstaande. Er zijn wel enkele voorwaarden aan gesteld. Het snoeihout dient zaterdagochtend vóór 7.30 uur aan de straat te liggen en de bundels mogen niet langer zijn dan 1,5 meter en maximaal 15 kilo wegen.

Bent u 11 april niet in de gelegenheid het snoeihout aan te bieden dan kunt u uw snoeiafval ook gratis naar de Milieustraat brengen. Maar uit milieu oogpunt doet u er goed aan het snoeihout op 11 april aan te bieden. Dit scheelt u een rit naar de Milieustraat.

De Milieustraat is tot 1 juni op woensdag, vrijdag en zaterdag open van 9.00 tot 17.00 uur. De Milieustraat is ook open op Goede Vrijdag 10 april.
Houd wel rekening met wachttijden. Ze laten auto’s één voor één toe en er mogen niet meer dan drie auto’s gelijktijdig in de Milieustraat zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in