Home Natuur & milieu Heeft u de energie tegoedbon al ingeleverd

Heeft u de energie tegoedbon al ingeleverd

Enkele weken geleden ontvingen woningeigenaren een brief met een tegoedbon. Deze tegoedbon kan tot uiterlijk 22 november 2020 verzilverd worden. Met deze bon kunnen de geselecteerde woningeigenaren voor een bedrag van 30 euro hun woning een stukje energiezuiniger maken. De bon is te besteden in de webshop van het gemeentelijke energieloket van Vught: ‘Brabant Woont Slim’.
Waarom is energie besparen belangrijk? De aarde warmt op doordat we veel fossiele brandstoffen (benzine, aardgas en dergelijke) verbranden. Hiermee stoten we CO2 uit. Door onder andere de hoeveelheid CO2 in de lucht stijgt de temperatuur (opwarming van de aarde) waardoor de zeespiegel stijgt. Besparen van energie beperkt deze gevolgen. De komende jaren gaat er in Nederland veel veranderen in de manier waarop we onze huizen verwarmen. Ook in onze gemeente zijn we hier volop mee bezig. Langzaam maar zeker stoppen we het gebruik van aardgas en stappen we over op duurzame energiebronnen zoals zon en wind. Naast het overstappen op andere energiebronnen kunnen we ook onze energiebehoefte verlagen. Door energie en daarmee CO2 te besparen, verhoogt u uw wooncomfort. Daarnaast verlaagt u uw energierekening.

Winactie. Naast de bon is er ook een Energie Bespaarposter toegevoegd aan de brief. Op deze poster staan allerlei weetjes over de kleine energiebesparende maatregelen die aan te schaffen zijn via de webshop. Hangt u de poster voor het raam? Dan maakt u ook nog eens kans op een energiebesparingspakket ter waarde van € 5000! Deze actie loopt tot uiterlijk 22 november 2020. Kijk op www.brabantwoontslim.nl/tegoedbon voor de voorwaarden, hoe u de bon kunt verzilveren én hoe u mee kan doen met de winactie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in