Home Blikveld Energiefestival in DePetrus gaat niet door

Energiefestival in DePetrus gaat niet door

Op zaterdag 3 oktober zou het eerste Energiefestival van Vught plaatsvinden in DePetrus onder het motto ‘Bespaar nu, voor later!’. Helaas, door de nieuwe maatregelen vanwege het oplaaiende coronavirus vinden de organisatie en de gemeente het niet meer verantwoord om het festival door te laten gaan. Tijdens dit festival wilde VET-Vught mensen kennis laten maken met verschillende mogelijkheden om energie te besparen, op een gezellige en feestelijke manier. 

De workshops zullen nog wel doorgaan maar dan in digitale vorm. Iedereen die zich heeft ingeschreven voor de workshops ontvangt hierover nog bericht. Mensen kunnen zich ook nog steeds aanmelden voor deze workshops via www.vet-vught.nl/energiefestival.

We willen hierbij graag al onze partners bedanken die zich hebben ingezet bij de voorbereiding van het festival en we zetten ons vol in voor een energiefestival in 2021!

Wat is VET-Vught?
VET staat voor Vughtse Energie Transitie en is een burgerinitiatief waarbij de leden zich vrijwillig en onafhankelijk inzetten voor het duurzamer maken van Vught. Bijvoorbeeld door te adviseren over energiebesparing of over energie opwekken met zonnepanelen. Ook het organiseren van het Energiefestival is een activiteit van VET. Het Energiefestival wordt gefinancierd door een subsidie van het rijk, met als doel om het energieverbruik in Nederland te verminderen. 

Beluister hier het interview met Arno van der Laan over het energiefestival in Blikveld van 26 september 2020.
Presentatie: Erik Overman en Berry van de Water. Techniek: Ludo Servais.

Op het moment van uitzending was nog niet bekend dat het afgelast zou worden vanwege de nieuwe richtlijnen van corona.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in