Home Natuur & milieu BOA’s zijn noodzakelijk in Vught

BOA’s zijn noodzakelijk in Vught

De bijzondere opsporingsambtenaren in Vught hebben in 2019 veel te maken gekregen met overtredingen op het gebied van parkeren en diverse overtredingen van de Algemene Plaatselijke Verordening. Er zijn ruim 600 meldingen ontvangen.
De meeste meldingen gaan over parkeeroverlast, maar er zijn ook nog steeds klachten over hondenpoep en afval dat te vroeg buiten staat.
Hebt u een melding of een klacht? Spreek elkaar dan eerst aan en probeer een probleem samen op te lossen, voordat u een melding doorgeeft via www.vught.nl/melden of via de ‘MijnGemeente’ app.
De ontvangen meldingen over parkeeroverlast gaan over het parkeren bij een elektrische laadpaal, te lang parkeren in de blauwe zone door het verzetten van de blauwe schijf, parkeren waar het niet is toegestaan, zoals op het trottoir of buiten de vakken, het stallen van voertuigen (bv. een aanhanger) op een openbare parkeerplaats.
Er is in Vught ook nog steeds veel overlast van hondenpoep in de openbare ruimte. Overlast die wordt veroorzaakt door een groep niet-opruimende hondenbezitters. Voelt u zich aangesproken? Ruim de hondenpoep dan alstublieft op. Het is een kleine moeite.
Ook worden regelmatig meldingen bij de BOA’s gedaan over het te vroeg buiten plaatsen van afval. Hebt u afval, dan mag u dit afval pas de dag vóór de inzameling vanaf 20.00 uur aan de weg zetten. En niet dagen van tevoren.

1 REACTIE

  1. Laat ze ook gerust maar frequent controleren in omgeving van Jagerweg-Molenrijnselaan op (vaak dezelfde) auto’ s die al dan niet geheel op stoepen zijn geparkeerd of hun auto voor eigen oprit (en daarmee indirect de uitrit van andermans oprit) parkeren terwijl er binnen 10m verderop gewoon geparkeerd kan worden! Men voelt blijkbaar de noodzaak om de auto kost wat kost in het zicht te hebben ipv enkele meters te “moeten” lopen. Bewoners maken zich (en diens bezoek/kinderen etc) hieraan op grote schaal schuldig, ondanks dat ze door andere omwonenden hierop zijn aangesproken. Tijd om te handhaven dus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in