Home Algemeen Kerst in de Marktveldpassage

Kerst in de Marktveldpassage

Nu de Sint uit Vught vertrokken is neemt een gezellige kerstsfeer de Marktveldpassage over. De komende weken zijn er verschillende leuke activiteiten.

Kerstproeverij: Op dinsdag 17 december is er in de Marktveldpassage van 19 uur tot 21 uur een kerstproeverij. Lekkere hapjes, dranken, koffie en thee zullen worden verzorgd door Albert Heijn en er is gezellige muziek. Bij Bruna kunt u een karikatuur laten maken en Etos zal een feestelijke make-up verzorgen.

Tijdens de proeverij zullen ook de winnaars van de KansKaarten bekend worden gemaakt. KansKaarten krijgt u tot 15 december bij de winkeliers bij aankoop van minimaal € 5,=. Hiermee kunt u 1 minuut gratis winkelen bij AH winnen en vele cadeaubonnen.     

Levende etalages: In de passage zijn verschillende etalages ingericht als levende etalages. Ga er eens kijken en laat een glimlach op uw gezicht toveren. Wij hebben er al veel gezien en niet alleen bij de kinderen.

Winkelzondag: Op 22 december zullen de meeste winkels in het centrum van Vught van 12 uur tot 17 uur geopend zijn.  Er zal gratis erwtensoep, chocolademelk, koffie en thee worden uitgedeeld. Muziek zal het winkelen aangenaam maken.

Parkeren: Het parkeren in het centrum van Vught is gratis. De parkeerplaats bij het Ploegveld is weer opnieuw geasfalteerd en dus weer open. Op dit moment wordt het stuk laden/lossen opgeknapt. Over 2 weken zijn de werkzaamheden afgerond. Ook de parkeerplaats achter de Hema wordt op dit moment opnieuw bestraat en is over 2 weken weer toegankelijk.

Vergeet ook de Parkeergarage niet. Ook deze is met gebruik van de parkeerschijf gratis.

IJsbaan:

Van 13 december tot 5 januari zal de IJsbaan weer geopend zijn en weer volop schaatsplezier bezorgen voor jong en oud. U kunt hier het hele programma van de IJsbaan terug vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in