Home Marktveldpassage Angèle van de Water: “toch wel teleurgesteld”

Angèle van de Water: “toch wel teleurgesteld”

Angèle van de Water, centrummanager, reageerde toch wel teleurgesteld bij NOVO3 op de toespraak van Mark Rutte. “Ik was op zich wel hoopvol, met name over de openstelling van de kappers en nagelstylistes, maar het pakte helaas anders uit.”
Er zijn door de diverse zaken allerlei plannen gemaakt, maar we mogen nog niet, treurde ze. “In het centrum zijn de meeste zaken wel open. De food gaat redelijk, de mode heeft wel wat omzet maar de horeca heeft het moeilijk ondanks de online thuisbezorging.”

Maandag 27 april is het ‘Woningsdag’ en ondanks dat vele festiviteiten zijn afgeblazen, zijn de modewinkels toch open van 12 tot 17 uur. “We hangen vlaggetjes op en hopen een gezelligs sfeer te creëren en hopen dat de Vughtenaren uiteraard met inachtneming van de maatregelen toch naar het centrum komen en dan zien dat Vught toch nog heel wat te bieden heeft op winkelgebied.”

Op moederdag 10 mei staat er een speciale Facebookactie op het programma waar men moeders die iets extra’s verdienen mee kan laten loten voor een verwenbon.

Beluister hier het hele interview met Angèle van de Water bij NOVO 3 door Frans van Buuren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in