Home Beleef de primeur van de Vughtse Kerst Top 40!

Beleef de primeur van de Vughtse Kerst Top 40!

Door en voor de inwoners van de gemeente Vught

December is natuurlijk dé maand van de lijstjes; cadeaulijstjes, mooiste-sportmomenten-lijstjes, TOP2000-lijstjes. Maar sinds dit jaar ook jouw Vughts-Kerst-Top40-lijstje. Want NOVO3 zendt op 1e en 2e Kerstdag van 12.00 – 15.00 uur de 1e editie van de Vughtse Kerst Top 40 uit. Presentatie: Frans van Buuren, Marco Vugts en Marcel van den Heuvel. Dé 40 mooiste kerstplaten voor jou en gekozen door jou en de andere inwoners van de gemeente Vught. Iedereen mag meedoen!

Uitzending op 1e en 2e Kerstdag via de live-radio-stream op novo3.nl.

NOVO3 presenteert de Vughtse Kerst Top 40 op 1e en 2e Kerstdag. De tijdstippen worden later bekend gemaakt. Zorg dat je onze sociale kanalen volgt om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. In verband met de corona maatregelen zullen de uren in een besloten kring worden gemaakt. Het idee is om jullie, de kiezers, volgend jaar het evenement bij te laten wonen op een speciale, sfeervolle locatie.

Doe en luister gezellig mee en win een Digital Online Radio!

Kies jouw 10 favoriete Kerstplaten uit onderstaande lijst en vertel ons daarnaast bij 1 nummer waarom jij voor deze plaat hebt gekozen, welke speciale betekenis deze voor jou heeft. Onder de inzenders verloten wij een schitterende Digital Online Radio!

Stemmen kan tot en met zaterdag 19 december.

Wij hebben alvast een selectie gemaakt dus je hoeft alleen maar jouw 10 keuzes te maken. Mocht jouw favoriete nummer(s) er helaas nog niet tussen staan; vermeld dit dan ook zodat wij deze volgende jaar kunnen opnemen in de keuzelijst.

Vught kiest! Wie wint?

Wham, Mariah Carey, Bing Crosby, Coldplay, Mud, André Hazes of toch Chris Rea? Bestudeer de lijst. Welk kerstnummer is het populairst in de gemeente Vught?

Deel, doe en luister gezellig mee.

Dank jullie wel!

NOVOHOHOHO3; overal thuis, ook met Kerst!

This poll is no longer accepting votes

Kies uit de onderstaande lijst jouw 10 meest favoriete Kerstplaten: