Home Ingezonden Nieuwbouwplannen Van de Valk

Nieuwbouwplannen Van de Valk

Ingezonden brief van Marlies Roos
Betreft Nieuwbouwplannen Van de Valk

Vught, 12 december 2019
Goedenavond,
Ik ben naar de info-avond van vd Valk geweest ivm de nieuwbouwplannen. De opkomst was niet zo groot, ik denk ongeveer 50 personen, merendeel van de Bosscheweg. Vanuit Heun I waren er ongeveer 10 mensen. Heun 2, 3 en 4 waren niet uitgenodigd.
De plannen zijn nu nog in de informatie-fase, het was gewoon een praatstuk met diapresentatie met ongeveer 80 dia’s over hun toekomstplannen. Er staat een forse uitbreiding van het huidige hotel op de rol. Nu zijn er 130 kamers, in de toekomst is het de bedoeling om 200 kamers te realiseren. Verder komt er ondergronds een parkeergarage voor 1000 auto’s. Tevens een casino, wellnesscentrum, zwembad en business-center.
Ook woningen voor long-stay worden gerealiseerd. Er was weinig rekening gehouden met de bewoners van Heun I qua presentatie, het was meer vanuit de bewoners van de Bosscheweg. Maar ik ben geschrokken van de hoge torens die zij willen realiseren, maar alles is nog in de info-fase.
De eerste openbare raadsinfoavond is gepland op 9 januari 2020. Op 23 januari 2020 is de eerste vergadering met de ruimtelijke ordening. Er werden veel kritische vragen gesteld, maar de architect die de voorlichting gaf, kon op heel veel vragen nog geen antwoord geven. Ik zal wat foto’s doorsturen, zijn niet van de beste kwaliteit, maar ik moest de foto maken van een diascherm. Maar zo hebben jullie wel een beetje een indruk wat de plannen zijn.
Groetjes Marlies Roos

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in