Home Ingezonden Monuta Guido Steennis uitvaartverzorger in Den Bosch en Vught

Monuta Guido Steennis uitvaartverzorger in Den Bosch en Vught

Vanaf 1 februari 2021 start uitvaartondernemer Guido Steennis in de regio Den Bosch en Vught als uitvaartverzorger. Guido Steennis gaat, na zes jaar uitvaartverzorging in Almelo, terug naar zijn roots.

Guido groeide op in de regio Den Bosch en volgde na de middelbare school, hotelschool ‘De Rooi Pannen’ in Tilburg. “In 2015 maakte ik de switch vanuit de hotellerie naar de uitvaartbranche en startte als franchisenemer van Monuta in mijn woonplaats Almelo. Ik heb de opleiding tot uitvaartverzorger via Monuta gedaan en het Nationaal Examen Uitvaartzorg gehaald waardoor ik Register Uitvaartverzorger ben. Na 18 jaar in Twente gewoond en gewerkt te hebben wilde ik toch weer graag terug naar het Bossche en die kans krijg ik nu bij Monuta,” zegt Guido.

Persoonlijk afscheid
Of iemand nu een uitvaartverzekering heeft of niet, iedereen is welkom bij Guido Steennis. Het werkgebied van Guido omvat de gemeenten Den Bosch en Vught. In de afgelopen jaren hebben opdrachtgevers hem gekenmerkt als integer, betrouwbaar, toegankelijk en persoonlijk. “Samen met nabestaanden geef ik vorm aan de uitvaart. Maatwerk is daarbij mijn uitgangspunt. Mensen vragen wel eens wat er gebruikelijk is bij een uitvaart. Dan zeg ik vaak; niets. Het gaat er om dat wat je doet bij je past en dat het herkenbaar was voor de overledene. Dan wordt het voor iedereen een persoonlijk en warm afscheid,” aldus Guido.

Uitvaartwensen
Een uitvaartverzorger doet meer dan enkel uitvaarten regelen. Guido legt uit: “Bij leven kan ik de mogelijkheden rondom een uitvaart met mensen doorspreken. Zo weten zij precies wat er allemaal kan en wat de bijbehorende kosten zijn. Deze uitvaartwensen zet ik graag op papier. Dat geeft rust. Wie dat wil, kan hiervoor gerust contact met mij opnemen.”

Meer informatie
Monuta Guido Steennis heeft het Keurmerk Uitvaartzorg wat staat voor het voldoen aan een aantal kwaliteitseisen. Wie vragen heeft, kan telefonisch contact opnemen met Monuta Guido Steennis via 073 – 20 60 699. Meer informatie is te vinden op monutaguidosteennis.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in