Home Ingezonden Groene EngelTV met Flemming Viguurs

Groene EngelTV met Flemming Viguurs

De inmiddels zeer beroemde Vughtse zanger en songwriter, Flemming Viguurs, heeft afgelopen zaterdag 20 juni, meegedaan aan de actie ‘Groene Engel’. De opbrengsten worden 50/50 verdeeld tussen de artiest en Groene Engel. Doneren kan nog steeds via https://www.gofundme.com/f/groene-engel-tv-flemming/donate

Voor de mensen die het gemist hebben….. kunnen hier het hele optreden bekijken!
https://www.gofundme.com/f/groene-engel-tv-flemming

Met Groene EngelTV biedt Cultuurpodium Groene Engel op een verantwoorde manier concerten aan binnen een 1,5 meter samenleving. Binnen dit concept kunnen muzikanten eindelijk weer livemuziek brengen, helaas voor minder mensen dan ze gewend zijn.

Ze organiseren concerten van 40 minuten en doen dat afhankelijk van het aantal kaarten dat verkocht wordt 1, 2 of 3 keer op een avond. Dat betekent dus dat je een kaartje koopt voor een bepaald tijdslot.
Ga voor meer informatie over de Groene EngelTV naar: https://www.groene-engel.nl/nieuws/groene-engel-tv

Voor de mensen die het gemist hebben, kunnen hier het hele optreden bekijken!

Meer over FLEMMING
De 24-jarige Flemming studeerde aan de Rockacademy in Tilburg en heeft vorig jaar zijn eerste eigen album uitgebracht en dat heeft hem geen windeieren gelegd. Hij was in eerste instantie niet zo van het ‘Nederlandstalige’ maar toch wil hij zich gaan focussen op Nederlandstalige nummers. Hij ervaart dat het als Nederlander heel moeilijk is om met een Engelstalig nummer door te breken. “In Nederlandstalige liedjes kun je toch meer je hart kwijt” volgens Flemming. Je kunt precies verwoorden wat je bedoelt en dat is in het Engels toch een stuk moeilijker. Inmiddels liggen er alweer diverse liedjes voor een nieuw album op de plank.

Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Flemming al veel ervaringen opgedaan en prestaties geleverd, zoals Pinkpop Festival, Eurosonic Noorderslag, voorprogramma van TESKE en Suzan & Freek en finalist van Giels Talentenjacht.
Verder heeft zijn nummer ‘Like Home’ als songwriter meer dan  600.000 streams behaald op Spotify. ‘Like Home’ is een nummer dat symbool staat voor het leven en de dingen die voorbijgaan en nooit meer terugkomen.
LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in