Home Toegankelijkheid Geheugenwijzer bij Dementie ook digitaal toegankelijk

Geheugenwijzer bij Dementie ook digitaal toegankelijk

Na de presentatie van de Geheugenwijzer bij dementie op 4 maart zou deze wijzer verkrijgbaar zijn bij de Geheugenbibliotheek. Helaas werd DePetrus vanwege de Coronacrisis al snel gesloten en was het ophalen niet meer mogelijk. Maar vanaf nu is de Geheugenwijzer bij dementie voor iedereen toegankelijk.

De Geheugenwijzer bij dementie is een hulpmiddel voor mensen die te maken hebben of krijgen met dementie. De wijzer geeft informatie over gepaste zorg en/of ondersteuning en helpt u om goed de weg te vinden in het zorglandschap van Vught. De Geheugenwijzer is gebaseerd op vragen en antwoorden, is bondig en concreet en bevat veel communicatietips.

Vooral in deze onzekere tijd, is het belangrijk dat de Geheugenwijzer bij dementie voor iedereen toegankelijk is. Daarom is het mogelijk om de Geheugenwijzer digitaal te bekijken of te laten bezorgen. Wilt u de Geheugenwijzer laten bezorgen? Vraag dit dan aan bij Vught voor elkaar helpt! via telefoonnummer 06-51 86 66 60 op werkdagen tussen 10.00 en 15.00 uur. U kunt de Geheugenwijzer ook digitaal bekijken op www.welzijnvught.nl onder het thema Dementie.

Hebt u vragen over dementie, toelichting nodig over de Geheugenwijzer bij dementie en/of behoefte aan een luisterend oor, neem dan contact op via telefoonnummer 06-51 86 66 60. U wordt dan teruggebeld door een vrijwilliger van de Geheugenbibliotheek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in