Home Cultuur & onderwijs Workshops Facetimen en Beeldbellen in DePetrus op 8 en 15 december

Workshops Facetimen en Beeldbellen in DePetrus op 8 en 15 december

DePetrus

Een gezamenlijk initiatief van Anders Bezig Zijn (ABZ), Ouderen samen, bibliotheek en Welzijn Vught leidt tot het aanbod van een tweetal gratis workshops in DePetrus: een workshop Facetimen en een workshop beeldbellen met Whatsapp en Google Duo. Vanuit de hartverwarmende acties in Coronatijd worden er immers diverse activiteiten in Vught georganiseerd waarbij het soms nodig is om te kunnen beeldbellen. Wil je daar ook aan kunnen deelnemen of wil je graag kunnen beeldbellen met familie, vrienden of je arts? Heb je een smartphone, tablet of IPad en weet je niet hoe beeldbellen precies werkt? Dan kun je je aanmelden voor gratis workshops in ontmoetingscentrum DePetrus.

De workshop Facetimen wordt gegeven op dinsdagmiddag 8 december van 13.00 tot 14.30 uur via iPad of iPhone. Breng hiervoor zelf je tablet of smartphone mee. 

De workshop Beeldbellen met Whatsapp en Google Duo vindt plaats op dinsdagmiddag 15 december van 13.00 tot 14.30 uur. Ook hier breng je zelf je op je smartphone, tablet of iPad mee.

Aanmelden kan bij ABZ Vught via 073-6572000 of info@abzvught.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in