Home Algemeen Walk&Talk voor werkzoekenden op 20 november

Walk&Talk voor werkzoekenden op 20 november

Op woensdagochtend 20 november bieden Bibliotheek Vught en stichting ABZ in Vught werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen zij tips en suggesties die helpen in hun zoektocht naar een geschikte baan.  Jeroen van der Harst en Dave Smolders van het UWV komen vertellen hoe ‘Omdenken’ je op andere mogelijkheden kan brengen in je zoektocht naar werk. Tevens brengen ze enkele kansberoepen onder de aandacht.
Walk&Talk biedt laagdrempelige bijeenkomsten voor werkzoekenden, waarbij veelvoorkomende onderwerpen rondom solliciteren in de huidige tijd worden besproken en waarbij ruimte is voor mensen om te netwerken. Je kunt even los komen van het etiket van ‘werkzoekende’, maar juist ervaringen delen en je horizon verbreden door mooie ontmoetingen met anderen.
De Walk&Talk bijeenkomsten vinden elke 3e woensdag van de maand plaats van 9.30 uur tot 11.30 uur in DePetrus in Vught. Het centrale thema wordt behandeld van 9.30 uur tot 10.00 uur. Ben je werkzoekend? Wees dan van harte welkom bij deze laagdrempelige bijeenkomsten en laat je informeren. Verruim je netwerk en kennis en grijp de kans om jezelf verder te ontplooien.

Walk&Talk | wo 20 november  (elke 3e woensdag van de maand) | DePetrus | 09.30 tot 11.30 uur | gratis  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in