Home Cultuur & onderwijs Voorleeswedstrijd in studio van NOVO3

Voorleeswedstrijd in studio van NOVO3

Op  vrijdag 29 januari aanstaande is de studio van NOVO3 het podium van de Nationale Voorleeswedstrijd 2021, waaraan leerlingen uit Vught, Cromvoirt en Helvoirt deelnemen. De coronamaatregelen maken dat de voorleeswedstrijd dit jaar zonder live publiek plaats vindt. Wél wordt de wedstrijd live uitgezonden door NOVO3. Daarbij worden er ook filmopnames gemaakt van alle optredende voorlezers zodat de wedstrijd ook achteraf nog kan worden bekeken.

Aan de voorleeswedstrijd, die op 29 januari om 10.25 uur van start gaat, nemen  6 leerlingen deel: Eef de Visser (Dr. Landmanschool), Felien van der Wel (De Piramide)- Veerle Kemps namens De Leydraad – Liese Lens (De Lichtstraat) Ewout Scheffer (Het Molenven) en Lizz Gelinck (De Springplank).
Om 11.15 uur volgt het juryberaad. Tijdens dit beraad zendt NOVO3 de lievelingsliedjes van de deelnemers uit. De jury maakt om 11.30 uur de winnaar bekend. De jury bestaat dit jaar uit Toine van de Ven (wethouder), Heleen Korthals (Plaza Cultura), Jona Lens (voorleeskampioen 2020) en Mae Kemps (deelneemster voorleeswedstrijd 2020). 

Vanzelfsprekend worden de coronamaatregelen strikt gevolgd. Elke leerling mag als supporter één vriendje of vriendinnetje onder de 13 jaar meenemen. De NOVO3-studio beschikt over verschillende gescheiden ruimtes voor de wachtende deelnemers, in de opnamestudio zijn steeds aanwezig de presentator, een technicus en de optredende voorlezer.

Meeluisteren?
Via de gele LUISTER LIVE knop bovenaan in het menu op www.novo3.nl en
via de rechtstreekse link: https://popup.luisternovo3.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in