Home Cultuur & onderwijs Uitbreiding coronamaatregelen in DePetrus: venstertijden en mondkapjes

Uitbreiding coronamaatregelen in DePetrus: venstertijden en mondkapjes

Delta Quintet treedt op in DePetrus

De aangescherpte maatregelen die zijn afgekondigd hebben ook invloed op de maatregelen zoals die in DePetrus en dus ook in de bibliotheek (tegenwoordig Huis73 genaamd) gehanteerd wordt. Het goede nieuws is dat er aan de openingstijden niets is veranderd en ook het maximaal aantal bezoekers van 100 blijft gelden. DePetrus is een doorstroom-locatie en hoeft om die reden niet [deels] te sluiten, mits een adequaat deurbeleid wordt gevoerd, wat al was ingevoerd. Wel is het zo dat ook voor de studieplekken een registratie is vereist, deze maatregel is in elk geval voor de komende 3 weken van kracht. De zogenaamde eendjes voor studieplekken en registratieformulieren zijn te verkrijgen bij de informatiebalie. Registratie blijft ook gelden voor bezoekers van het leescafé. Het dringend advies aan bezoekers vanaf 13 jaar is om een mondkapje te dragen. 

Verder zijn er zogenaamde venstertijden ingesteld voor kwetsbare groepen. Gedurende de rustige tijden – elke werkdag van 09.00 tot 10.00 uur en van 17.00 tot 18.00 uur – worden met name bezoekers uitgenodigd die binnen deze doelgroep vallen. Bezoekers die zichzelf niet scharen tot deze doelgroep verzoeken we buiten deze tijden DePetrus te bezoeken.

DePetrus blijft ten allen tijden alert op de uitvoering van de maatregelen en hoopt iedereen snel weer te zien in DePetrus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in