Home Cultuur & onderwijs Terug naar de swingende jaren tachtig op NOVO3 op de zaterdagmorgen!

Terug naar de swingende jaren tachtig op NOVO3 op de zaterdagmorgen!

104
0

Op 4 juli is er een nieuwe aflevering van VBB Classics in het NOVO3-radio zaterdagochtend programma ‘Van Buuren Begint!’.
Het uur tussen 9 en 10 uur wordt uitsluitend gevuld met muziek uit een bepaald decennium.

Op zaterdag 4 juli zijn dat de eighties. Ter inspiratie, denk aan The Time Of My Life van Bill Medley & Jennifer Warnes, Nikita van Elton John, How ’bout Us van Champaign. Maar ook Benny Neyman, UB40, Anita Meier of The Simple Minds waren ‘hot’ in de eighties. Of muziek van Stevie Wonder, The Bangles, Bruce Springsteen, the Commodores, Prince, Madonna, Abba en ga zo maar door! Je lievelingsplaat of ‘guilty pleasure’ zit er vast wel tussen!
Je verzoekplaat is dan meer dan welkom!

Laat voor 4 juli weten wat je muziek uit de tachtiger jaren is, welke plaatje brengt mooie herinneringen terug?

Je kunt je verzoek op verschillende manieren kenbaar maken;
spreek de voicemail in, sms of app je keus naar 06 100 66 912 of laat een bericht achter op de Facebookpagina van het programma; facebook.com/VanBuurenBegint

Presentator Frans van Buuren zal tijdens het programma berichtjes melden uit die periode om nog meer in de sfeer van die tijd te komen.

Het programma is te beluisteren via www.novo3.nl (en klik dan op de Luister Live knop) maar wil je een link om te koppelen aan een externe player zoals Sonos of VLC player gebruik dan: http://www.luisternovo3.nl:8002/stream

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in