Home Cultuur & onderwijs Stichting Elbrimale Fonds kijkt al vooruit: voorlopige data activiteiten vastgelegd

Stichting Elbrimale Fonds kijkt al vooruit: voorlopige data activiteiten vastgelegd

 

Zoals alle organisaties die op cultureel gebied iets te bieden hebben in Vught, heeft ook de Stichting Elbrimale Fonds al haar activiteiten in 2020 moeten afgelasten. Uiteraard met pijn in het hart, maar wel met de overtuiging dat in 2021 al haar activiteiten opnieuw op de agenda zouden komen te staan. Het bestuur van de Stichting Elbrimale heeft – in het vertrouwen dat in 2021 haar activiteiten volgens plan uitgevoerd zouden kunnen worden – al de data vastgelegd waarop die activiteiten plaats zullen vinden.

Zo zijn de ‘Elbrimale huisconcerten’ gepland in het weekend van 16, 17 en 18 april. Het muzikaal evenement ‘Elbrimale Musicale’ Vught wordt op zondagmiddag 24 oktober gehouden. De musici/vocalisten, die helaas in het 10 jarig jubileumjaar 2020 niet konden optreden, hebben ook toegezegd. Ook de in 2020 besproken locaties zijn opnieuw beschikbaar. De talloze Vughtenaren die de activiteiten van de Stichting trouw volgen kunnen genoemde data alvast in hun agenda opnemen.

Ook zijn er voornemens Elbrimale Tour de Kiosques & Terrasses en Elbrimale & Kunst voort te zetten. Dit alles natuurlijk onder het voorbehoud dat corona en/of ander malheur geen roet in het eten gaat gooien. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in