Home Cultuur & onderwijs Filmseizoen in De Speeldoos start met komische film met Linda de Mol

Filmseizoen in De Speeldoos start met komische film met Linda de Mol

Met de film April, May en June met onder andere Linda de Mol start De Speeldoos het filmseizoen. April, May en June  is te zien op dinsdag 1 september om 20.00 uur in Theater de Speeldoos in Vught.

Drie halfzussen, met drie verschillende vaders vragen zich bij de naderende dood van hun moeder af: ‘Waar staan we in het leven? Wat hebben we nog met elkaar?’ En vooral: “Wat straks te doen met onze autistische broer Jan?” Als de ernstig zieke moeder van April, May en June zich realiseert dat ze niet lang meer te leven heeft, roept ze haar dochters naar huis. Ze kan dit leven pas met een gerust hart verlaten als ze weet dat er goed gezorgd zal worden voor haar zoon Jan. Maar geconfronteerd met de vraag blijkt al snel dat ze zich alle drie ongeschikt achten. Daarbij merken de zussen dat ze de laatste jaren nogal van elkaar en hun broer vervreemd zijn. De vier zullen elkaar opnieuw moeten leren kennen, willen ze elkaar tot steun zijn in de moeilijke tijd die komt.

Een heerlijk komische film;
Regie: Will Koopman; met onder andere Linda de Mol, Tjitske Reidinga, Elise Schaap  en vele andere; duur 118 min. Entree € 6,25. Kaarten zijn online te reserveren via www.theaterdespeeldoos.nl of telefonisch op ma & do van 13:00 tot 17:00 uur via telefoonnummer 073-656 55 88.

Combineer de film met lekker eten bij restaurant Hemels of Bistro Petite Ruelle in Vught (ligging beide op loopafstand). Kijk voor meer informatie op website www.theaterdespeeldoos.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in