Home Cultuur & onderwijs Speurtocht ‘Het Pietertjespad’ ook in coronatijd mogelijk

Speurtocht ‘Het Pietertjespad’ ook in coronatijd mogelijk

Omdat het Vughts Museum in DePetrus vanwege corona gesloten is kan de speurtocht ‘het Pietertjespad’ – bedoeld voor basisschoolleerlingen – niet afgehaald worden in DePetrus. De werkgroep Jeugd van het Vughts Museum wil het mogelijk maken die speurtocht toch te lopen. Als je naar buiten wilt met de kinderen en iets leuks doen, dan is het mogelijk die speurtocht op te halen bij Supervlaai aan het Marktveld 10a. Die speurtocht kost dan 3 euro.

Pietertje, de mascotte van het museum, neemt je mee door het centrum van Vught. Je volgt het Pietertjespad met een mooie routekaart en je maakt allerlei opdrachten, tekeningen, enz. Neem wel een potlood mee!!

Heerlijk buiten de wandeling lopen en ondertussen is iedereen bezig met de opdrachten. Na de wandeling van 3 km, die ongeveer 2 uur duurt, krijg je bij Supervlaai een stempel en een mooie boekenlegger als herinnering en …. een heerlijke verrassing! Thuis kun je de kleurplaat inkleuren en 15 kleine Pietertjes opzoeken die in de routekaart verstopt zitten. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in