Home Cultuur & onderwijs Speciaal voor nieuwe Vughtenaren: Cursus Vughtologie start opnieuw in maart

Speciaal voor nieuwe Vughtenaren: Cursus Vughtologie start opnieuw in maart

Hoe vindt u de weg in uw woonplaats? Welke voorzieningen zijn er in Vught? Waar vindt u de mooiste natuur en de interessante bezienswaardigheden? En wat voor geschiedenis heeft het dorp? Doe mee aan de cursus Vughtologie en maak op bijzondere wijze kennis met uw mooie, nieuwe woonplaats. Gratis voor alle nieuwe inwoners! De cursus Vughtologie neemt u op lichtvoetige wijze mee door een van de beste woongemeenten van Nederland. We maken u wegwijs met leuke en praktische informatie, u maakt kennis met ons kleurrijke verleden en u leert veel over de schatten van onze natuur. Alles, wat u als nieuwkomer in Vught wilt weten, komt aan bod.

Op de woensdagen 11, 18 en 25 maart, telkens tussen 19.30 en 21.30 uur, kunt u deelnemen aan deze co-productie van het Vughts Museum, ABZ en de Stichting Erfgoed Vught. Op 11 maart opent Cees Slegers de cursus die u wegwijs wil maken in Vught, de 18e maart licht Henk Smeets u in wat betreft de geschiedenis van Vught en heel veel aspecten van de natuurlijke omgeving van Vught komen aan de orde op 25 maart door Frans Kapteijns.

De cursus is speciaal bedoeld voor nieuwe inwoners van Vught. Voor hen is deelname gratis. Maar ook anderen zijn welkom: zij betalen 22,50 euro.
Aanmelding via ABZ.nl. De cursus wordt gegeven in DePetrus.

©Petrusbode

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in