Home Blikveld Sjors sportief en Sjors creatief succesverhaal

Sjors sportief en Sjors creatief succesverhaal

Sjors Sportief en Sjors Creatief mag een denderend succes genoemd worden. Mike Wiersma van MOVE Vught te gast bij NOVO3 Blikveld kijkt met tevredenheid naar de stijging van het aantal aanbieders, deelnemers en activiteiten.
Na de start, 2 jaar geleden, was het aantal deelnemers 1301, vorig jaar zelfs 2873 en nu 1 week na de uitgave van de boekjes op alle basisscholen in Vught, Cromvoirt en Helvoirt staat de teller al op 977.
Het snuffelproject waar leerlingen van 4 tot en met 12 jaar aan kunnen deelnemen is zowel voor de deelnemers als de aanbieders succesvol gebleken. Het levert nieuwe leden op en kinderen maken kennis met nieuwe zaken op gebied van Cultuur.
MOVE Vught en Plaza Cultura werken samen om het aanbod zo divers mogelijk te maken. Vorige week werden de boekjes aan de leerlingen uitgereikt. Dit bewaarexemplaar geeft een totaaloverzicht en de weg aan hoe je je kunt opgeven.
De website Vught Beweegt speelt hier ook een rol in. Naast de mogelijkheden voor basisschoolleerlingen kun je je daar ook oriënteren voor andere mogelijkheden in de leeftijd van 0 tot 100. De naamsbekendheid is de sleutel voor het huidige succes. We krijgen van de landelijke organisatie regelmatig complimenten hoe we het hier in Vught allemaal realiseren, aldus Wiersma.
Nadere info vughtbeweegt.nl en bij Move Vught.nl

Beluister hieronder het interview met Mike Wiersema.

Presentatie Ans de Man en Berry van de Water.
Techniek Maurice van der Vliet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in