Home Cultuur & onderwijs Op vrijdag 24 en zaterdag 25 januari staan de Kneuters voor de...

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 januari staan de Kneuters voor de 41e keer in de Ton

Het tonpraten in Kneutergat is niet meer weg te denken. Elk jaar worden in één van de weekenden van januari of februari twee avondvoorstellingen gegeven. Kneutergat prijst zich rijk met de vele artiesten van eigen bodem. De avonden kennen een vermakelijke afwisseling van tonpraters, sketch- en dansgroepen. Het is ieder jaar een groot succes, wat ook blijkt uit de artiesten en het publiek die telkens terugkeren. Al sinds 1980 een gouwe ouwe!

Zo ook komende editie:
Op vrijdag 24 en zaterdag 25 januari 2020 organiseren ze alweer voor de 41e keer het Tonpraoten in ‘t Wapen van Cromvoirt, St. Lambertusstraat 72, Cromvoirt.

In de ton staan dit jaar: Bart van Kuijk, Martin Schapendonk, Hans Reinold en Simone Beks. Er zullen ook nog sketches zijn van `Un Bietje van Allus’, `Du Bois en Van den Bosch` en de Knacharschbrüder.

De presentatie is in handen van Rob Schuurmans en de muzikale begeleiding wordt verzorgd door D’n Overschot en Tropical Discoshow.

De beiden avonden zullen klokslag 19:30 uur beginnen. Kom op tijd want tijdens een optreden zal er geen toegang zijn tot de zaal.

U komt toch zeker ook?!
Kijk voor kaarten en meer informatie over deze fantastische avonden op onze website; www.kneuters.nl

De Kneuters wensen u heel veel plezier!
Ga voor meer informatie naar: facebook.com/dekneuters.cromvoirt / instagram.com/dekneuterscromvoirt / twitter.com/Kneuters

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in