Home Cultuur & onderwijs Ontdek het nieuwe duurzaamheidsfestival In Our Nature

Ontdek het nieuwe duurzaamheidsfestival In Our Nature

Ondanks dat de samenleving snakt naar inspirerende ideeën voor vergroening, energiebesparing en verrijking van het landschap hebben initiatiefnemers van duurzame projecten zoals voedselbossen, gemeenschapstuinen en landschapsontwikkeling vaak moeite om hun plan van de grond te krijgen. Tijdens het In Our Nature festival komen ontwerpers, ondernemers en creatieve makers samen om ervaringen te delen, kennis uit te wisselen en nieuwe samenwerkingsverbanden te ontwikkelen. Zij vragen zich daarbij af:
– wat remt groene, idealistische ondernemers?
– waarom komen initiatieven moeizaam tot stand?
– welke weerstand roept een voedselbos of groen energieproject op

Programma
Een prachtig gezelschap van sprekers, kunstenaars uit Brabant en Nederland leidt de bezoekers langs onderwerpen die raken aan natuur, aan duurzaamheid en aan de aarde van nu en straks.

Op woensdag 9 oktober zijn dat onder meer Wouter van Eck (voedselbossen), muzikant Bart van Dongen, beeldend kunstenaar Juul Rameau, kunstenaar Matthijs Bosman, componist Imre Ploeg, socioloog en schrijver Ruben Jacobs.

Op donderdag 10 oktober kan de bezoeker mee praten met Vera Bachrach, Conny Berge (Donut Economy), Lydia Fraaije (biomimicry architect), Jan Douwe Kroeske (duurzame muziekwereld), Noortje Braat & Egon Kracht, Dicht/Slam/Rap dichters. En de lijst groeit nog steeds. Kijk voor het actuele programmaschema en tickets op www.inournaturefestival.nl

Nieuwsgierig??
Luister en praat mee of kom met uw eigen voorstel/plan naar de Kleine Aarde op 9 oktober a.s. in Boxtel.
Het gehele dagprogramma op 9 en 10 oktober en Informatie en tickets voor het In Our Nature Festival vindt u op www.inournaturefestival.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in