Home Cultuur & onderwijs Expositie van Rabarama bij Van Loon Galleries vanaf zaterdag 28 november

Expositie van Rabarama bij Van Loon Galleries vanaf zaterdag 28 november

Met trots presenteert Van Loon Galleries een unieke collectie bronzen sculpturen van wereldwijd geroemd kunstenaar Rabarama. De solo-expositie van Rabarama is vanaf zaterdag 28 november tot en met 20 december 2020 te bezoeken in de galerie aan de Heuvel in het centrum van Vught. De galerie biedt voldoende ruimte om veilig en in alle rust van de expositie en alle andere kunstenaars te kunnen genieten. We willen het bezoek voor u en ons zo veilig mogelijk maken. Bij de ingang van de galerie kunt u uw handen desinfecteren. Daarnaast wordt het aantal gasten in de galerie gemonitord en wordt u verzocht om 1,5 meter afstand te houden. 

Rabarama, artiestennaam van Paola Epifani, woont en werkt momenteel in Padua, een stad in Noord-Italië. Al in haar vroege jeugd bleek de kunstenaarsdochter een aangeboren talent te hebben voor het maken van sculpturen. Haar artistieke educatie begon aan de hogeschool voor de kunsten in de Italiaanse stad Treviso. Ze zette haar scholing voort aan de Academie voor Schone Kunsten in Venetië. Ze slaagde met hoge cijfers in 1991 waarna ze direct participeerde in een groot aantal nationale en internationale beeldhouw competities. Hierdoor verdiende ze steeds meer bijval van de critici en het publiek.

Rabarama maakt sculpturen en schilderijen van mannen, vrouwen en hybride wezens, vaak in excentrieke poses. Rabarama wordt gezien als een uiterst hoog getalenteerde allround kunstenaar. Een gestage stroom onderscheidingen, laureaten en officiële erkenningen van over de hele wereld valt haar ten deel en bewijst haar.

De expositie is geopend vanaf zaterdag 28 november vanaf 12.00 uur. De kunstenaar is, onder voorbehoud, zaterdag 28 november en zondag 29 november vanaf 14.00 uur aanwezig, zodat u in een persoonlijk gesprek meer te weten kunt komen over de werken. De grootte van de galerie biedt de mogelijkheid om veilig en in alle rust van de kunst te kunnen genieten, waarbij uiteraard de maatregelen van het RIVM nageleefd worden.

De solo-expositie van Rabarama vindt plaats bij Van Loon Galleries in de gloednieuwe galerie aan de Heuvel 4 in het centrum van Vught. De expositie is gratis en voor iedereen toegankelijk. Breng een bezoek en laat u inspireren door de krachtige sculpturen van Rabarama.

De galerie is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur. En op zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur of op afspraak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in