Home Cultuur & onderwijs Nationale Voorleeslunch met Toine van de Ven

Nationale Voorleeslunch met Toine van de Ven

wethouder Toine van de Ven

Op vrijdag 4 oktober, Nationale Ouderendag, vindt voor de zevende keer de Nationale Voorleeslunch plaats. Bibliotheek Vught doet mee aan dit nationale evenement en heeft Toine van de Ven bereid gevonden om op deze dag te komen voorlezen aan ouderen. Supermarkt Jumbo sponsort de lunch, het verhaal is dit jaar geschreven door Maarten Spanjer.

Programma

11.00 uur Ontvangst
11.30 uur Start voorlezen door Toine van de Ven
12.30 uur Einde voorlezen, aanvang lunch
14.00 uur Einde Voorleeslunch

Nationale Voorleeslunch

Voorlezen kan een rol spelen in het doorbreken van het isolement waarin sommige ouderen verkeren. Met de Nationale Voorleeslunch laat Bibliotheek Vught samen met de Leescoalitie zien dat voorlezen een prettige en gemakkelijk toe te passen dagbesteding is die bijdraagt aan de kwaliteit van zorg voor ouderen. Het verhaal is deze keer geschreven door Maarten Spanjer. Zie voor een overzicht van alle Voorleeslunches die op 4 oktober gehouden worden www.nationalevoorleeslunch.nl.

Aanmelden

Wilt u bij de Voorleeslunch aanwezig zijn, meldt u zich dan aan bij de balie van Bibliotheek Vught, telefonisch via (073) 6802950 of stuur een mail naar vught@babeldenbosch.nl. Let op, er zijn beperkte plaatsen. Deelname is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in