Home Cultuur & onderwijs Nationale Voorleesdagen bij Huis73, 11 dagen online voorlezen!

Nationale Voorleesdagen bij Huis73, 11 dagen online voorlezen!

Vanaf woensdag 20 januari wordt er dagelijks online voorgelezen voor peuters en kleuters bij Huis73. Dan starten namelijk de Nationale Voorleesdagen! Elf dagen lang wordt er iedere dag een verhaal voorgelezen uit de Prentenboeken Top 10 van dit jaar. Een fantastisch online feestje met een mooi verhaal.

Nationale Voorleesdagen – Online Verhaaltjestijd van 20 t/m 30 januari | Thuis via Zoom: https://zoom.us/j/98594312093 | gratis
Kijk op https://www.huis73.nl/nationalevoorleesdagen.html voor alle info

Nationale Voorleesdagen 2021
De Nationale Voorleesdagen 2021 vinden plaats van woensdag 20 januari tot en met zaterdag 30 januari. Het Prentenboek van het Jaar 2021 is ‘Coco kan het!’ van Loes Riphagen. Voorlezen aan kinderen is belangrijk. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en bezorgt hen veel plezier. Speciaal voor baby’s, peuters en kleuters zijn er De Nationale Voorleesdagen. Deze dagen hebben als doel het voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen, te bevorderen. Zo worden kleintjes grote lezers.

11 dagen online voorlezen
Tijdens de Nationale Voorleesdagen zal dit jaar niet worden voorgelezen in de bieb, maar bij jou in de woonkamer – live via Zoom. Dagelijks van 10.15 – 10.45 uur.
Woensdag 20 januari: Coco kan het!
Donderdag 21 januari: De jongen en de walvis
Vrijdag 22 januari: Mijn handen dansen, mijn mondje is een rondje
Zaterdag 23 januari: Coco in het Engels door English Storytime
Zondag 24 januari: Coco kan het!
Maandag 25 januari: Eén voor jou, twee voor mij
Dinsdag 26 januari: Naar de wolven
Woensdag 27 januari: Dit is uil
Donderdag 28 januari: Wat rijmt er op stoep
Vrijdag 29 januari: Petra
Zaterdag 30 januari: Coco in het Spaans door Club de la lectura en español para niños

Gratis verrassingstasje
Iedereen die tijdens de Nationale Voorleesdagen lid wordt van de bibliotheek of jeugdboeken leent via de Afhaalbieb, ontvangt een leuk verrassingstasje met onder andere een Coco-vingerpoppetje (op = op).

Alle kinderen tot 18 jaar worden gratis lid van de bibliotheek en inschrijven kan natuurlijk online. Ook alle papa’s, mama’s, opa’s en oma’s zijn van harte welkom in deze periode en uiteraard ook als nieuw lid. Want in het gezelschap van een goed boek wordt het vele thuisblijven een stuk gezelliger en draaglijker. Kijk op huis73.nl/lid-worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in