Home Cultuur & onderwijs Najaarsprogramma ...

Najaarsprogramma Kunststichting Vught

De Kunststichting Vught start haar najaarsprogramma op 17 oktober met een bezoek aan het Helvoirtse kunstenaars echtpaar Jean en Marianne Bremers. De twee bezoekmomenten zijn volledig uitverkocht.

Op vrijdag 1 november wordt voor de derde keer samen met Theater de Speeldoos en in samenwerking met het Nationaal Monument Kamp Vught van 18.00 tot 00.30 uur een filmmarathon gehouden met als onderliggend thema ‘vrijheid’. In de pauzes is er een drankje en een hapje. Van Wanuri Kahiu wordt de film Rafiki getoond, van Spike Lee de film BlacKKKansman en van Pawel Pawlikovski de film Cold War. De toegangsprijs bedraagt 17,50 euro, kaarten uitsluitend te reserveren bij Theater de Speeldoos (073 6565588).

Op zondag 17 november vindt om 14.00 uur in samenwerking met de Stichting Elbrimale een editie van Concert&Dans plaats in de Oranjerie van Kasteel Maurick. Gitarist Enno Voorhorst verzorgt het muzikale gedeelte, de Maurick Dance Company uiteraard de dans. Toegangsprijs bedraagt 15 euro (aanmelden via info@kunststichtingvught.nl).

Op vrijdag 22 november kunt u om 18.00 uur terecht in de Lambertuskerk voor Eten en Kunst. Georganiseerd in samenwerking met het Lambertuspodium. De Vughtse kunstenaars Carla Weijers en Jelmer Wijma geven tijdens de maaltijd een persoonlijke toelichting op hun kunst. Reserveren kunt u bij het Lambertuspodium vanaf een nog te bepalen datum. De toegangsprijs bedraagt 15 euro.

Op woensdag 11 december is een bezoek aan de LocHal in Tilburg gepland. Om 14.00 uur begint daar een rondleiding door Myrthe Breukink, waarbij de industriële geschiedenis en de ‘textiele’ architectuur leidraad zijn. Kosten: 13 euro (voor donateurs 12 euro), koffie en gebak inbegrepen. Eigen vervoer naar Tilburg. Maximaal aantal deelnemers is 20. Aanmelden via info@kunststichtingvught.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in