Home Cultuur & onderwijs Musical Intermezzo zoekt: ...

Musical Intermezzo zoekt: alten en mezzo-sopranen

De muziektheatergroep Musical Intermezzo uit Vught staat al meer dan 25 jaar garant voor mooie zangprestaties, pakkende optredens en verrassende theaterproducties. 
Musical Intermezzo is een groep van zangers/zangeressen, die steeds weer nieuwe  uitdagingen zoekt in de combinatie van zang en theater. Dit doen ze op amateurbasis, maar met een professionele uitstraling hebben hun voorstellingen een hoog niveau.

Musical Intermezzo zoekt op korte termijn versterking bij de alten en mezzo-sopranen. En speciaal kandidaten die: tussen de 30 en 50 jaar zijn, stemmen hebben met een poppy sound, ook solistisch kunnen en willen optreden, een aantal jaren zangervaring hebben, beschikken over een krachtige stem en het fijn vinden om op een prettige manier, actief te participeren in een groep.

Na je reactie word je altijd uitgenodigd om auditie te komen doen. Voor informatie én aanmelding kun je bellen naar 06-22968396 of stuur een mail naar info@musicalintermezzo.nl.
Geert-Jan van den Heuvel kan alles vertellen over wat Musical Intermezzo van je verwacht en wat jij van hen kunt verwachten. De site kan je alvast een eerste indruk geven van deze groep: www.musicalintermezzo.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in