Home Cultuur & onderwijs MDM-primeur: Musicalleerlingen worden filmsterren

MDM-primeur: Musicalleerlingen worden filmsterren

In verband met het opnieuw oplaaiende corona virus en de daarbij behorende extra veiligheidsmaatregelen heeft MDM Vught een moeilijke maar noodzakelijke beslissing moeten nemen: de voorgenomen voorstellingen Een onderwater avontuur en A Smokey Tragedy gepland op 10 oktober gingen niet door. Tenminste, niet op de manier zoals we tot nu toe dachten.  

Want… the show must go on! De leerlingen van de musicalafdeling van de Vughtse school voor muziek, dans en musical hebben ontzettend hard gewerkt en daarom veranderde Theater de Speeldoos op 10 oktober in een echte filmstudio. De prachtige voorstellingen worden vijfsterren films. 

MDM Vught moet de eindjes aan elkaar knopen om de welverdiende filmopnames zo mooi en goed mogelijk te kunnen produceren. Draag bij aan de toekomstbestendigheid van ons musicalonderwijs en bestel de film!

Bestellen kan door € 15 over te maken op NL95 INGB 0008749262 onder vermelding van voor en achternaam + naam van de voorstelling (Een onderwater avontuur of A Smokey Tragedy). Zodra de film klaar is zullen we deze – na een spetterende première in de les – via een digitale download naar u versturen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in